Har du fått ett bättre inbytespris?

1

Får du mer för din mobil hos någon av våra konkurrenter? Vi har då möjlighet att ge dig prisgaranti och matcha det priset.

2

Ta en skärmbild på priset och länken till hemsidan som kan ge dig bättre pris. Skicka denna informationen till info@saljamobil.com

3

När vi har mottagit informationen går vi igenom detaljerna och sedan får du besked om priserna är jämförbara och om vi kan matcha priset.

OBS! Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av feltryck av daterade priser i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Prisgaranti? Yep! Hos oss har du alltid prisgaranti. Får du ett bättre pris hos något annat företag så matchar vi det om kraven ovan är uppfyllda. Genom vår prisgaranti så kan du känna dig trygg med att du alltid får det bästa priset av oss. Inte nog med att vi analyserar och övervakar priserna på begagnatmarknaden och anpassar oss kontinuerligt efter marknaden så erbjuder vi även prisgaranti, vilken kombo! Prisgaranti, snabba utbetalningar, snabb analys, smidigt inskick via DHL – välkommen till Saljamobil.com

Är du företagare och har flera telefoner som ni vill byta in? Välkommen att kontakta oss per e-post för ett förmånligt bulk-pris.

Få ett uppskattat pris direkt på hemsidan