Sälj din iPhone här

Få pengar för din gamla iPhone

Här kan du sälja din iPhone – smidigt och för ett träffsäkert pris som i de allra flesta fall ligger över våra konkurrenters värdering.

För många är anledningarna till varför man kan och bör sälja en iPhone istället för att kassera den. Dels kommer din gamla iPhone att säljas som en begagnad iPhone till någon som behöver den och dels får du pengar för din iPhone. Dessutom kommer telefonen inte hamna på en soptipp där den slösar på jordens naturliga resurser och samtidigt skadar miljön.

Oavsett varför du vill sälja din iPhone så kan vi se till att du får den såld för ett pris som du känner dig bekväm med. Under åren har vi köpt tusentals iPhones och vi har alltid betalat för telefonerna vi köper i tid.

Sälj din iPhone till oss – bra pris och snabb utbetalning

Vi på saljamobil.com har stor erfarenhet när det kommer till allt som berör begagnade telefoner. Förutom denna sajt driver vi även saljluren.se och tillbehorsexperten.se (där du även kan köpa telefoner) vilket gör oss till en av Sveriges ledande inköpare och återförsäljare av iPhones och andra begagnade mobiltelefoner.

Vår poäng är att du alltid kan känna dig säker när säljer en iPhone till oss och du kan lita på att vi värderar den ärligt och att du får in pengarna för telefonen på kontot inom loppet av ett par bankdagar.

Många av våra kunder är privatpersoner men vi har även lösningar för företag som vill sälja flera iPhones samtidigt. Kontakta oss för mer information.

Du kan också sälja din iPad

På exakt samma sätt som du säljer en iPhone till oss kan du även sälja en gammal iPad till oss. Du följer exakt samma procedur och kan förvänta dig en minst lika träffsäker värdering. För mer information om hur du gör hänvisar vi dig till avsnittet här direkt under.

Så här säljer du din iPhone på nätet

Det är idag många som är intresserad i att sälja en iPhone eller iPad men som inte vet riktigt hur man går tillväga. Som tur är det ganska enkelt och vi har arbetat hårt med att effektivisera processen för att underlätta för både dig och oss.

1. Få ett uppskattat pris

Du börjar med att få din iPhone värderad automatiskt genom att fylla i information om telefonen här på sajten.

Genom att välja iPhone-modell, telefonens skick samt om den är operatörslåst eller inte, kan vår plattform snabbt presentera en uppskattad värdering av telefonen.

3. Våra experter värderar din iPhone

Så fort telefonen kommit fram till oss ger sig vårt team av experter i kast med att värdera telefonen. Detta gör vi baserat på vår erfarenhet, omfattande kunskap om elektroniska prylar samt de internationella riktlinjer som finns för värdering av iPhones.

Därefter sätts en slutgiltig värdering på telefonen som representerar det belopp du får betalt. Därmed kan det skilja något mellan den uppskattade värderingen och den slutgiltiga värderingen.

2. Skicka in telefonen till oss

Är du nöjd med den uppskattade värderingen skickar vi ut allt du behöver för att leverera telefonen till oss, dvs. en låda som vi redan betalat porto och fraktavgifter för.

De enda uppgiften som kvarstår för dig i processen är att lägga telefonen med tillbehör i lådan och skicka in den till oss.

4. Få pengarna utbetalda inom 3 dagar

Efter att vi är färdiga med värderingen av din telefon så betalar vi ut pengarna för den omgående. Alla betalningar genomförs över vanliga banköverföringar vilket innebär att du får in pengarna på ditt bankkonton inom högst 3 bankdagar.

OBS! Innan din iPhone säljs vidare så servas och återställs den av oss så att den nya kunden får en så optimal begagnade iPhone som möjligt. Renoveringen anpassas efter telefonens skick.

Fördelar med att sälja din iPhone till oss

Du är med stor sannolikhet redan införstådd i den främsta anledningen att folk säljer iPhones, nämligen pengar. Men det finns flera andra fördelar med att sälja din iPhone, och framför allt med att sälja din iPhone till oss.

Värna om miljön och minska svinn

Vi står fast vid att den främsta anledning till att alla bör sälja sina uttjänta iPhones, iPads och smartphones, nämligen vår miljö

Som bekant krävs det enorma mängder resurser för att hålla igång den omfattande konsumtionen av elektronik som vi idag har vant oss vid över hela världen.

Därför bör vi alla ta tillvara på vår elektronik bättre och se till att någon annan kan använda de iPhone vi inte längre vill ha.

Samtidigt är alla kasserade telefoner idag ett stort hot mot vår miljö då de förr eller senare hamnar på en soptipp där de sakta med säkert läcker skadliga ämnen direkt ut i naturen.

Omvandla en iPhone till pengar

Som sagt väljer de flesta att sälja sin iPhone för att man får pengar för den och det är verkligen inget fel med det.

Skulle det vara så att du främst är intresserad i att få betalt för telefonen, bör du sälja den till oss.

Vi har några av marknadens bästa värderingsexperter som ser till att alla våra kunder får betalt exakt vad deras uttjänta telefon är värd och inte ett öre mindre.

Slipp handskas med privata aktörer

Alla som någon gång har försökt sälja en iPhone till en privatperson via exempelvis Blocket eller Facebook Marketplace vet hur frustrerande det kan vara.

Inte nog med att de flesta kommer försöka pruta på priset men du har heller aldrig en garanti på att du faktiskt får betalt vad ni kommit överens om.

Väljer du istället att vända dig till oss kan du alltid vara säker på att du får betalt vad vi lovat och att du får pengarna i tid.

Vi vet av erfarenhet att kunder tycker det är lätt att sälja telefoner till oss och litar fullt ut på vår beprövade process.

Vi köper även Androids

Förutom mobila enheter från Apple köper vi även en del Android-telefoner och då framför allt Samsung Galaxy då de är absolut störst på den svenska marknaden. Processen, värderingen och utbetalningen sker precis likadant när du säljer en Android till oss som när du säljer en iPhone.

Sälja iPhone? Klicka på knappen nedan!