Sälj din Samsung här

Få pengar för din Samsung Galaxy

När det är dags att sälja din Samsung gäller det att du hittar en pålitlig och seriös aktör som ger dig en ärlig värdering och som, kanske viktigast av allt, betalar dig i tid.

Därför är det bra att du hittat till oss på saljamobil.com. Vi är nämligen en av de ledande aktörerna i branschen och under åren har vi köpt tusentals Samsung-telefoner och annan elektronik från både privatpersoner och företag.

Det finns många anledningar till varför du kanske vill sälja en Samsung. För de flesta privatpersoner handlar det om att få pengar för en telefon man inte längre använder, alternativt använda pengarna från sin gamla Samsung till att sänka kostnaden för en ny.

Vidare är det ett miljövänligt och hållbart val, men det pratar vi mer om längre ner.

Sälj din Samsung till oss – bra pris och snabb utbetalning

Under åren har vi gjort oss ett namn för att erbjuda några av de bästa värderingarna på marknaden. Anledning till detta är att vi har ett team av experter med enorm varumärkeskännedom och lång erfarenhet från att värdera, serva och återställa mobiltelefoner.

För våra kunders skull har vi en strikt policy gällande utbetalningar som försäkrar att du alltid får pengarna för din Samsung Galaxy in på bankkontot inom 3 arbetsdagar från det att enheten har värderats. Alla betalningar genomförs via vanliga banköverföringar från en av Sveriges storbanker.

Så oavsett varför du vill sälja en Samsung kan du försäkra dig om att vi tar väl hand om dig, att du får ett ärligt pris för din Galaxy och att du har pengarna på kontot så fort som möjligt. Bra, eller hur?

Du kan också sälja din surfplatta här

Förutom Samsung mobiler kan du sälja din uttjänta Samsung Galaxy tab till oss. Naturligtvis följer vi samma principer och process när du säljer en Galaxy Tab som en Galaxy-telefon, dvs. du får en träffsäker värdering och pengarna på kontot snabbt.

Genom att trycka på “Värdera din telefon idag” på denna sida kan du snabbt ange vilken enhet du har och vilket skick den är i. Därefter får du ett uppskattat pris för enheten presenterat automatiskt.

Så här säljer du en Samsung online: Steg för steg

Som pricken över i:et har vi sett till att göra det så enkelt som det bara går att sälja en begagnad telefon till oss. Det gäller dels för privatpersoner med en eller två telefoner eller företag som behöver sälja stora partier begagnade telefoner.

Hela processen har vi delat in i fyra steg varav du endast aktivt deltar i de första två stegen, därefter tar vi över ansvaret.

Så här går det till när du säljer en Samsung Galaxy till oss:

1. Få ett uppskattat pris

Du börjar med att värdera din telefon här på sajten och får på så sätt ett uppskattat pris. Det enda du behöver göra är att välja modell, ange hur sliten den är samt om den är operatörslåst eller inte.

Baserat på den informationen genomför en automatisk värdering och är du nöjd med priset kan du gå vidare med processen. Vänligen observera att vår det uppskattade priset i 80 % av fallen stämmer överens med den slutgiltiga värderingen som utförs av våra experter.

3. Värdering utförs

I samma ögonblick som vi tar emot din gamla Samsung går den direkt till vårt värderingsteam. Det är nu deras uppgift att, med hjälp av sin expertis, granska telefonens mjukvara och hårdvara för att sedan ge den en träffsäker värdering.

Därefter servar och renoverar vi även telefonerna så att vi kan sälja den vidare som en begagnad Samsung.

2. Skicka in telefonen

Tycker du att vår värdering av din Samsung var ärlig är det dags att skicka in den till oss. För att underlätta skickar vi ut allt du behöver till en valfri adress, det vill säga en låda att paketera telefonen i som vi dessutom redan betalat porto för.

När du sedan lägger lådan på posten är din del i processen över och du kan luta dig tillbaka, lägga fötterna på bordet och vänta på att betalningen hamnar på ditt konto. Tänk bara på att det kan dröja ett par dagar innan din telefon levereras till oss och vi hinner värdera den.

4. Pengarna betalas inom 3 dagar

Nu återstår bara det bästa steget i processen: din betalning. Som vi nämnde tidigare betalar vi alltid ut pengar för telefonerna vi får in och värderar omedelbart efter att värderingen gjorts och godkänts.

Och vi använder alltid vanliga banköverföringar vilket innebär att du har pengarna inom 3 bankdagar men oftast betydligt snabbare än så.

Fördelar med att sälja Samsung till oss

Innan vi knyter ihop säcken tänkte vi tydliggöra de tre främsta orsakerna varför du – och alla andra, för den delen – borde sälja Samsungs du inte längre vill eller behöver använda.

Gör det för miljön

Vi anser att den viktigaste anledning att sälja sin Samsung är för att det värnar om miljön och den planet vi alla delar.

Elektronik är idag en stor miljöbov då det krävs enorma resurser att tillverka dem och det är mycket svåra att återvinna.

Välj därför återbruk över återvinning genom att sälja din Samsung till oss och låta oss sälja den vidare till någon annan.

På så sätt begränsar vi mängden konsumtionen av ny elektronik samtidigt som vi tillsammans ser till att din Samsung inte hamnar på en soptipp någonstans.

Gör det för plånboken

Ska sanningen fram väljer de flesta att sälja telefoner till oss för pengarnas skull och det är verkligen inget fel med det.

Varför skulle man inte ta tillvara på all sin uttjänta elektronik om den fortfarande har ett andrahandsvärde.

Dagens moderna smartphones är så pass kvalitativa att de ofta kan användas i flera år efter du tröttnat på den.

Vi förstår värdet i detta, varför vi valt att vara så ärliga och transparenta med våra värderingar som vi förmår.

Gör det för smidigheten

Slutligen vet alla som försökt sälja en mobil till en privatperson via exempelvis blocket eller Facebook hur frustrerande och potentiellt förödande det kan vara.

Problemet är att en affär mellan två privatpersoner inte inkluderar några garantier på att du får det pris du vill ha och att pengarna hamnar på ditt konto.

Säljer du telefonen till oss istället slipper du oroa dig över köpare som prutar och försenade betalningar.

Vi köper också iPhone & iPads

Har du gamla iPhones och iPads hemma så köper vi gärna dem. En av fördelarna med att sälja begagnade Apple-produkter är att de i regel har ett bättre andrahandsvärde.

Dessutom finns det tydligare riktlinjer kring hur en använd iPhone värderas jämfört med en Samsung.

Sälja Samsung? Klicka på knappen nedan!