Sälj mobilen till oss

Ska du sälja mobilen?

Funderar du på att sälja din mobil? Då hjälper vi dig gärna. Med mångårig erfarenhet från telefonbranschen och en stor varumärkeskännedom är vi experter på allt som berör köp och sälj av mobiler.

Som bekant har många av dagens smartphones ett bra andrahandsvärde och även om du tröttnat på din telefon och vill köpa en ny mobil kan telefonen fortfarande vara värdefull för andra.

Det var därför vi startade denna tjänst: för att agera mellanhand mellan dig som vill sälja mobilen och de som vill köpa begagnade telefoner. På så sätt kan du sälja telefonen till någon du vet att du kan lita på.

Vi har förenklat hela processen så mycket det bara går. Du gör en enkel värdering på hemsidan, skickar därefter in telefonen till oss, får ett slutgiltigt säljpris och därefter betalas pengarna in på ditt konto. Priserna vi sätter är alltid träffsäkra och våra betalningar skyddas av garantier.

Träffsäkra priser

Grundpelaren som vår verksamhet vilar på är vår förmåga att erbjuda träffsäkra priser för den mobil du vill sälja till oss. När man värderar och prissätter en mobil är det flera faktorer man måste överväga.

För det första strävar vi alltid efter att erbjuda ett pris som känns rättvist och ärligt för den som säljer mobilen. Samtidigt måste priset representera enhetens andrahandsvärde och speglar därmed både marknadsvärde och eventuella skador på telefonen.

 

Snabba utbetalningar

Som sagt strävar vi alltid efter total transparens och vill alltid att våra kunder är 100 % nöjda. Vidare vet vi från erfarenhet att det största problemet med att sälja mobil på nätet är opålitliga köpare.

För att motverka detta hanterar vi alla betalningar för telefoner som skickas in så fort det går. Så fort telefonen har värderats genomförs betalningen till kunden omedelbart och pengarna bör dyka upp på respektive konto inom 3 bankdagar.

 

Så här säljer du telefonen till oss steg för steg

1. Välj telefon

2. Skicka in din telefon

3. Få betalt

Låt oss värdera mobilen

Idag använder vi oss av två sorters värderingar av mobiltelefoner, detta för att försäkra oss om att alla priser är så träffsäkra som möjligt.

Till att börja med kan du snabbt värdera mobilen här på sajten och få ett uppskattat säljpris bara genom att ange modell, mängd slitage och vare sig din är operatörslåst eller inte. Detta pris är inte bindande utan en uppskattning.

Den andra värderingen sker när du skickat in telefonen till oss och genomför av våra experter. Under denna processen granskar vi din mobil i detalj för att utvärdera dess skick. Givetvis testas både mjukvara och hårdvara för att säkerställa en korrekt prissättning.

OBS! Även om det inte finns några garantier på att det uppskattade säljpriset stämmer så betalar vi i 80 % av alla fall antingen samma som eller högre än det uppskattade priset.

Vi köper iOS och Android

Idag tillhandahåller vi inköp av gamla telefoner från de två största tillverkarna i branschen nämligen Apple och Samsung. Det innebär att vi gärna köper din utslitna iPhone, iPad eller Samsung Galaxy.

iOS

Vår största marknadsandel är iOS-enheter, dvs. iPhone och iPads. Idag värderar och köper vi alla iPhones från iPhone 6 upp till de allra senaste modellerna. Vidare tar vi gärna emot iPads från iPad Air 2 och uppåt.

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig sälja din iOS-mobil kan du besöka sidan “Sälj din iPhone”.

Samsung Galaxy

Vi tar även emot Samsung Galaxy telefoner från Galaxy S7 upp till Galaxy S20 och Note 20 Ultra. I dagsläget hanterar vi däremot inte andra Android telefoner. Detta eftersom den marknaden är betydligt mindre men även för att andra varumärken är betydligt svårare att värdera korrekt.

Läs mer om hur du kan sälja din Android till oss på sidan “Sälja Samsung”.

Varför du ska sälja mobilen

Så nu till den stora frågan: varför ska jag sälja mobilen? Svaret på den frågan kan man dela upp i flera delar, varav de flesta är helt osjälviska.

Det handlar dels om att din gamla telefon kan ha stort värde för andra användare. Marknaden för begagnade telefoner är utbredd och det finns alltid någon som är intresserad din sålda mobil. Samtidigt bidrar du till ett mer hållbart samhälle genom att återanvända telefonen istället för att kasta den så att den till slut hamnar på en soptipp någonstans.

På ett själviskt plan bör du sälja mobilen för att du får pengar för den. Vi uppmanar inte dig att ge bort din telefon gratis utan erbjuder en möjlighet för dig att sälja din mobil och få en ärlig betalning för den.

Den kanske största fördelen med att sälja mobil till oss är att vi är en ärlig operatör med gott rykte. Vi är bland annat ett rekommenderat Reco-företag och har under åren köpt hundratals telefoner från privatpersoner som alla har betalats ärligt och i tid. Skulle du istället försöka sälja telefonen till en privatperson på till exempel Blocket, vet du aldrig om du kan lita på köparen förrän du har fått betalt.

Med det sagt finns det ytterligare fördelar med att sälja mobilen till oss.

 

Fördelar med att sälja telefonen till oss

  1. Vi erbjuder marknadens mest träffsäkra värdering av mobiltelefoner.
  2. Prisgaranti i fall en av våra konkurrenter erbjuder dig ett bättre pris.
  3. Snabba utbetalningar för alla telefoner som skickas in till oss.

Sälj mobilen på dina villkor

Som du kanske har förstått är vi mycket måna om vår kundkontakt. Därför låter vi dig värdera telefonen på egen hand innan du skickar in den till oss så att du kan försäkra dig om att du får vad du anser att telefonen är värd.

Driver du ett företag och har flera telefoner du behöver byta ut kan vi hjälpa dig med unika lösningar och mer fördelaktiga priser när du säljer mobiler till oss i bulk.

Sälja mobil? Klicka på knappen nedan.