Vad betalar vi?

Få betalt för din gamla mobil

Hur mycket vi betalar för din telefon beror på vilken sorts telefon (tillverkare & årsmodell) du har samt dess skick. Du kan få ett uppskattat säljpris direkt här på hemsidan genom att ange grundläggande information om din telefon.

Om du är nöjd med de uppskattade priset kan du skicka in telefonen för oss för en slutgiltig värdering. Så fort vi får din telefon kommer vi utvärdera och analysera enheten med nödvändiga funktionstester Utifrån det skapar vi en ärlig värdering av din telefon.

Observera att vi i 80 % av fallen värderar vi din telefon likvärdigt eller över ditt preliminära pris du fått på hemsidan.

Sälj iPhone – Sälj Android

1. Välj telefon

2. Skicka in din telefon

3. Få betalt

Ärlig betalning för din gamla telefon

Vi är en av få handlare som erbjuder prisgaranti mot samtliga välkända företag. Det innebär att om du får en högre värdering för din telefon av ett annat företag så matchar vi det priset och betalar dig mellanskillnaden. Utan krångel.

På så sätt kan du som kund känna dig trygg med att du får det bästa priset på marknaden när du säljer din mobil eller surfplatta till oss.

Är du i behov av att använda vår prisgaranti ber vi dig ta en skärmdump på värderingen och skicka den till info@saljamobil.com. Därefter granskar vi uppgifterna och kontaktar dig så fort vi tagit ett beslut om huruvida priserna är jämförbara.

Vi köper från privatpersoner och företag

Ingen kund är för stor eller för liten för oss. En stor del av de som vi betalar för deras telefoner är privatpersoner som skickar in en eller möjligen två enheter åt gången.

Fast vi har även stora företagskunder och myndigheter som säljer partier med telefoner till oss. Värderingen och försäljningsprocessen sker på exakt samma sätt oavsett om du säljer din egen mobil eller flera enheter åt ett företags vägnar. Däremot ber vi dig kontakta oss i förväg om du har flera telefoner.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi betalar för din telefon samt hur processen ser ut. Du kan också värdera din telefon direkt här på hemsidan och starta processen med att sälja mobilen redan nu.

OBS! Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av feltryck av daterade priser i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Företagare? Sälja flera telefoner?